Hvad koster stråtag?

Herunder er angivet priser på det to hyppigst udførte former for arbejde vi udfører. Så hvad koster stråtag? Der er mange forskellige ting der spiller ind, når man skal give et tilbud på et stråtag. Det kan fx være adgangsforhold, højde til tagskæg, nye kviste/tagvinduer og meget andet. Priserne er varierende og vejledende, da alle opgaver er forskellige. Priserne er inkl. moms.

Nytækning

fra 800-1.375 kr. / m2

inkl. moms

Halmrygning

fra 400-450 kr. / m

inkl. moms

Priseksempel 1:

160 kvm tagflade med to kviste. Opgaven lyder på nedrivning og bortskaffelse af det eksisterende tag. Lægterne skal skifte til nye godkendte T1 lægter. Taget skal brandsikres, så taget lever op til gældende brandkrav. Derefter skal tages nytækkes og der skal etableres ny halmrygning med nye egetræsrygtræer.

Det samlede pris for en sådan opgave ender på 260.000 kr. eksl. moms. Det giver en kvadratmeterpris på 1625 kr/m2.

Priseksempel 2:

160 kvm tagflade med to kviste med nye vindskeder og dækbrædder. Opgaven lyder på nedrivning og bortskaffelse af det eksisterende tag. Lægterne skal skiftes til nye godkendte T1 lægter. Taget skal brandsikres, så taget lever op til gældende brandkrav. Alle vindskeder og dækbrædder skiftes. Derefter skal tages nytækkes og der skal etableres ny halmrygning med nye egetræsrygtræer.

Det samlede pris for en sådan opgave ender på 277.500 kr. eksl. moms. Det giver en kvadratmeterpris på 1735 kr/m2.

En endelig kvadratmeterpris, som er inklusive afrivning af gammelt tag, lægtning, bortkørsel af affald, isolering, opsætning og leje af stillads, samt alt hvad du ellers kan forestille dig, ligger i omegnen af 1.600-2.000 kr/kvm ekskl. moms.
Så skal du have en pris på et stykke arbejde, om det så er en reparation, nyt tag eller en rygning, kommer vi meget gerne ud og tager en snak og giver et tilbud. Det er fuldstændig uforpligtende, og koster ingenting.

Vi udfører alt tækkerelateret arbejde med respekt for det gamle håndværk. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Vi skal bare lige bruge et par oplysninger på dig og projektet – meget gerne med billeder – så hører du fra os hurtigst muligt.

Vil du have gode tilbud på tækkearbejde og stråtag?

Meld dig til vores nyhedsbrev, så samler vi lidt gode tilbud og godt læsestof. Du kan altid melde dig fra igen med et enkelt klik.